Vores ydelser

Ydelser

Hos MHP-Service leverer vi overfladebehandling som sandblæsning, waterjet og efterbehandling i høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor områderne nedenfor.

Sandblæsning

Med sandblæsning afrenser vi emner gennem blæsning af kvartsand under højt tryk. Derved fjernes effektivt alle rester af maling, kalk, puds mm. så et nyt lag maling eller puds får et solidt og bindende underlag.

Sandblæsning er en meget effektiv mekanisk overfladerensning, der klargør elementer til den efterfølgende overfladebehandling. Desuden er man i forhold til alkaliske/sure afrensningsmetoder, fri for spildevand og opløsningsmidler. Hos MHP-Service udfører vi sandblæsning på en lang række overflader, som f.eks. stål, jern, mursten, aluminium og plast.

Efterbehandling

Efter sandblæsning skal de rengjorte emner typisk efterbehandles. Hos MHP-Service tilbyder vi klargøring og efterbehandling i form af maling, lakering og rustbeskyttelse. Vi har erfaring i efterbehandling efter sandblæsning og waterjet på bl.a. tanke, skibe, offshore platforme, virksomheder, facader samt private huse. Hos MHP-Service har vi stor erfaring inden for vores fag, og er vant til at leve op til høje kvalitetskrav.

Kontakt os for mere information omkring efterbehandling af sandblæste emner.

Waterjet

I nogle tilfælde er det ikke praktisk at afrense og klargøre emner med sandblæsning. I disse tilfælde tilbyder vi “Water jet overfladebehandling. Waterjet bliver typisk brugt i stedet for traditionel sandblæsning, da det er mere økonomisk samt bedre miljømæssig. Der undgås støv i omgivelserne fra sandblæsning ligesom der spares dyre deponeringsafgifter på sand.

Med waterjet afrenser vi effektivt med et meget højt vandtryk på over 2000 bar, og det giver en række fordele som sandblæsning ikke kan tilbyde.

Kontakt os for mere information om miljøvenlig afrensning med waterjet.

Comments are closed.

 • OM OS

  Hos MHP Service udfører vi opgaver indenfor sandblæsning, efterbehandling og waterjet i høj kvalitet og til rimelige penge. Vores baggrund er indenfor offshore-området, hvilket har givet en stor erfaring og kvalitetssans i forhold til vores arbejdsopgaver.

  Virksomheden er ejet af Michael og Mark Holgaard Pedersen, som er far og søn. Vores typiske arbejdsområder er sandblæsning og overfladebehandling af skibe, offshore materiel og tanke, men vi udfører også arbejde for traditionelle virksomheder og private. Altid i høj kvalitet og med et resultat vi kan stå 100% inde for.

 • KONTAKT

  MHP Service Aps
  Adresse: Wessels Alle 12
  6700 Esbjerg
  Mobil: +45 40 23 56 05
Copyright mhp service | 2014